ACTIVITAT

El concurs de Nadal 'No soc una joguina' ja té els quatre guanyadors

El lliurament de premis tindrà lloc avui a les 12 del matí a la gossera

Tres gossos a la gossera.Z.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els membres de la junta de l’ARPA, de GosSOS i la directora del Departament d’Escola Andorrana, Formació Andorrana i Formació Professional, Olga Moreno, ja s’han reunit per seleccionar els guanyadors del primer concurs de Nadal No soc una joguina, organitzat per la Sònia Borrell, vocal i portaveu de l’ARPA.

Els alumnes escollits per al primer premi han estat Marta Cadena Royo, de tercer de primària, amb No soc una joguina; Ona Iriarte Peix, de quart, amb El meu millor amic; Pep Rodríguez Montoro, de cinquè, amb No li trenquis el cor, dona-li una vida d’or, i Aina Ribes Oliveira, de sisè, amb Responsabilitat més enllà del Nadal. El premi que rebran aquests quatre nens consisteix en una entrada al 360º Extrem i un val de 30 euros al restaurant Andrea de la Massana. El lliurament de premis tindrà lloc avui mateix a les 12 hores a la Gossera, i tothom hi pot assistir. A més, es farà difusió de les auques guanyadores a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook de l’ARPA i GosSOS. Les auques que no han estat seleccionades es podran anar a buscar a la gossera de dilluns a diumenge, de les 12 a les 14 hores.

El concurs No soc una joguina, organitzat per l’ARPA amb la col·laboració de GosSOS, ha promogut l’adopció responsable, perquè obrir les portes a un nou membre de la família ha de ser sinònim d’amor, temps, responsabilitat i compromís. En aquest concurs hi han pogut participar alumnes de l’Escola Andorrana de tercer, quart, cinquè i sisè curs de primària amb l’objectiu de pintar quatre auques, fer un títol i escriure del que representa per als nens la vinyeta proporcionada per l’associació ARPA, la mateixa per a totes les escoles andorranes.

tracking