Mobilitat

Retencions a les fronteres i al centre del país

La sortida de vehicles ha provocat cues de fins a 2 quilòmetres per sortir del Principat

Retencions per marxar cap a FrançaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de turistes ha provocat retencions per marxar del país des del matí i part de la tarda. El primer punt conflictiu ha estat la frontera del riu Runer durant el matí. De la mateixa manera a dos quarts de cinc de la tarda s'han començat a establir cues al Pas de la Casa per sortir cap a França, segons ha informat Mobilitat. El servei de trànsit ha indicat que hi ha hagut fins a dos quilòmetres de vehicles aturats que han arribat fins a la sortida de la rotonda del túnel d'Envaliraper transitar per l'RN-22, en aquests moments el trànsit ha quedatrestablert.

Poc després de les cinc i coincidint amb la sortida de pistes hi ha hagut problemes a la General 2 d'entrada a Canillo i Encamp en sentit nord, i a la General 4 en direcció a la Massana en sentit sud. Mobilitat també ha informat de retencions per circular per Sant Julià de pujada cap a Andorra la Vella. Mobilitat ha comunicat pocs minuts abans de les 19.30 hores que la circulació es fluida a tota la xarxa viària.

Les retencions del matí s'han iniciat a les 11.30 hores per marxar cap a Espanya per l'N-145. El servei de Mobilitat ha informat que s'han produït cues de fins a dos quilòmetres per sortir d'Andorra, per la frontera amb el riu Runer, alhora s'han generat retencions al centre del país, concretament a les avingudes Tarragona i Salou. La situació s'ha normalitzat cap a les dues de la tarda.

tracking