Lleure

Les activitats de FEDA Cultura apleguen 7.685 participants

L'assistència suposa un rècord històric amb un increment del 8,7% respecte al 2022

Visitants al Museu de l'ElectricitatFEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FEDA Cultura ha aconseguit xifres rècord durant el 2023. L'elèctrica ha anunciat que les activitats organitzades els últims dotze mesos han sumat 7.685 participants que representen una pujada del 8,7% respecte al públic aplegat durant el 2022. Els assistents, que inclouen els escolars, han gaudit del MW Museu d'Electricitat, el Camí d'Engolasters amb propostes culturals que s'han centrat en la sensibilització sobre la sostenibilitat, indica en un comunicat.

El museu de la central de FEDA a Encamp ha rebut 4.718 visitants que han pogut gaudir de l'exposició permanent i de la mostra temporal 'Una mirada sostenible', amb les 23 imatges guanyadores del concurs de fotografia que l'operadora va organitzar el 2022. I també l'exposició 'La Sisena Extinció' que formaven 41 fotografies d'Alain Ernoult "per despertar consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta", assenyalen des de FEDA que va poder fer la mostra amb la col·laboració de l'ambaixada de França.

El Camí hidroelèctric d'Engolasters ha tingut 2.060 visitants, un 47,6% més que el 2022. FEDA destaca a més que 2.022 escolars han participat en tallers adaptats als diferents cicles formatius on s'han abordat temes com la història de l'electricitat a Andorra, la generació d'energia, les energies renovables, la mobilitat sostenible o la importància de l'estalvi energètic. I conclou ressaltant que durant l'any passat hi ha hagut una desena d'activitats familiars adreçades a infants per donar nova vida a materials reciclats, conèixer la importància de la conservació de l'aigua i aprendre els objectius del desenvolupament sostenible de manera lúdica.

tracking