Successos

Trobada una jove en una recerca a la vall del Madriu

La família havia donat l'alerta per la desaparició de la noia dues hores abans de ser localitzada pels cossos d'emergència

Rescat dels bombers amb helicòpter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove ha estat trobada sana i estalvia a la vall del Madriu pels cossos d'emergència després que la mare hagués donat l'alerta per la desaparició de la filla. Els bombers i la policia han activat un dispositiu de recerca per la zona amb el suport d'helicòpter, gossos i dotacions terrestres que ha servit per localitzar-la en menys de dues hores.

L'operatiu s'ha iniciat poc abans de la una de la tarda quan la policia ha rebut l'avís de la mare que temia que la filla podria fer algun acte contra la seva integritat, segons ha informat el cos de seguretat. El servei d'ordre ha posat en marxa la recerca amb els agents del grup de muntanya de la unitat d'intervenció i els bombers han activat el grup de recerca amb l'helicòpter, tres gossos i 3 dotacions amb quinze efectius. Els agents han treballat a Escaldes per la zona on la progenitora ha informat que podria haver anat la noia, segons ha indicat el cap de guàrdia de bombers.

La jove ha estat localitzada a les 14.35 hores per la policia en bon estat i ha estat retornada al seu domicili.

tracking