Successos

Controlat a la frontera amb èxtasi i haixix

En total es van arrestar cinc persones amb possessió d'estupefaents

La frontera del riu Runer.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut durant la setmana a cinc persones per possessió o consum d'estupefaents en diferents punts del Principat. A la frontera del riu Runer el primer arrestat va ser un home turista de21anys que es trobava en possessió d'una pastilla d'èxtasi i 13,5 grams d'haixix. La segona detinguda va ser una dona turista de20anys que es trobava en possessió amb un gram de ketamina.

Pel que fa a la parròquia de Canillo es van arrestar a dues persones més, un home resident de26anys i un turista de32anys. El primer arrestat va ser la nit de dijous a les 2.40 hores, quan va ser controlat pels agents en un local d'oci nocturn de la parròquia en possessió de 0,6 grams de cocaïna. El segon ha estat controlat aquesta nit prop de la una de la matinada, mentre circulava amb un turisme particular. Aquest ha donat positiu a la prova d'alcoholimetria amb una taxa de 0,86 g/l i a més d'un embolcall que contenia 1,2 grams de cocaïna.

L'última detenció es va efectuar la nit de dijous a les 3.27 hores a la capital, on els agents van aturar un turisme i el seu conductor va donar positiu en la prova d'alcoholimetria amb una taxa d'1 g/l i també es trobava amb la possessió d'1,8 grams de cocaïna.

tracking