Successos

Detingut per cometre 8 robatoris amb força a la Seu d'Urgell

L'home de 25 anys passarà avui a disposició judicial

La comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la Seu d'Urgell un home de25anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a interior de vehicle. L'arrest va ser arran d'una investigació que es va iniciar el passat dimecres quan els agents van tenir coneixement que en un pàrquing d'un edifici del carrer Baixos deCalvinyàde la Seu d'Urgell, es van produir uns robatoris a l'interior de vehicles.

Els fets vanocórrerla nit del dimarts quan un individu va accedir al pàrquing comunitari i robar,desprésde fracturar els vidres de les finestres, en vuit vehicles, provocantdanysimportants en algun dels turismes. Les investigacions dels agents van permetre identificar alpresumpteautor dels fets que va ser localitzat i detingut pels volts de les 16 hores d'ahir al carrer Font de la Seu d'Urgell.

El detingut, amb antecedents, passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. Enel moment de la detenció l'individu tenia ferides a les mans provocades, presumptament, pels vidres fracturats dels vehicles.

tracking