Reportatges

Cases plenes de regals

Els Reis Mags de l'Orient i tota la comitiva reial fan la seva feina durant la nit i reparteixen felicitat i joguines noves a tota la mainada

Un arbre de Nadal amb diferents regals a sotaRoger Saladrigues

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

Després de les cavalcades dels Reis Mags de l’Orient per les set parròquies, durant la nit de divendres a dissabte Ses Majestats i la resta de la comitiva reial van començar a treballar per omplir de regals totes les llars del país. Els nervis i l’emoció de saber si finalment els Reis havien deixat algun obsequi segurament van fer que els més petits es llevessin ben d’hora per esbrinar-ho.

Ahir al matí, les famílies, un cop es van despertar, van poder comprovar que en els habitatges hi tenien diferents paquets embolicats de tots els colors i un nom escrit a cada paquet. En Melcior, en Gaspar i en Baltasar van fer realitat els desitjos dels més menuts en la nit més màgica de l’any, després que els nens i les nenes els entreguessin per carta uns dies abans tot allò que volien rebre.

La Júlia Antoni Joan, d’onze anys, els regals que li va portar tota la comitiva reial va ser “un jersei, unes sabates, dos llibres dels Futbolíssims i una mica de roba”, va explicar. També va comentar que li van portar carbó, però de seguida la Júlia va voler aclarir que en aquest cas “és de sucre”. Per carta havia demanat que volia que li passessin uns nous “jocs de taula i com uns escalfadors de peus”, però els reis no els hi van poder portar, segons va afirmar.

En Dídac Rusiñol de Pinho, de nou anys, quan va desembolicar els presents es va trobar amb “un Funko Pop the final champ Freddys i cinc entrades per anar a la piscina de Caldea”. Per fortuna d’ell, els tiquets per accedir a l’espai d’hidromassatges no els havia pas escrit a la seva carta de desitjos, tal com va afirmar. Segurament, això es deu al fet que el llarg de l’any es va comportar de forma correcta; quan l’hi vam preguntar, però, es va posar a riure, igual que van fer els seus progenitors. A més d’això, en Dídac i la seva mare van explicar que encara els quedaven regals per obrir a casa dels seus tiets, ja que allà els havien deixat més regals.

L’Hugo Miguel, que en té dotze, quan es va llevar va poder comprovar que tenia feina per estona durant el matí, perquè li van portar una pila de joguines noves per jugar durant els pròxims dies. En el seu cas, el van satisfer amb “una PlayStation, els jocs de la Fórmula 1 i el FIFA 24 de la Play, un llibre dels Los Compas i un altre dels Futbolíssims, una funda per posar el mòbil a sota de l’aigua i també unes canyelleres per jugar a futbol”, va matisar l’Hugo, que va venir expressament a Andorra a passar el tram final de les festes nadalenques. Pel que fa al seu pare, en Fernando Miguel, va manifestar que el van proveir d’“unes sabates per córrer i també roba”.

tracking