GATERA

Una extreballadora denuncia Laika per suposades males praxis

Interior de la gatera.D. S.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El serial Laika agafa una nova volada. Una extreballadora de la gatera va fer dues denúncies, una a Inspecció de Treball i l’altra al ministeri, entre novembre i desembre. La treballadora, que va entrar fa set mesos a la gatera amb un contracte com a personal de neteja, va denunciar Laika el 30 de novembre davant Inspecció de Treball per suposades “males praxis” perquè li “encomanaven” tasques que no li tocaven. La denunciant va expressar en una conversa amb el Diari que la gatera està “mal organitzada”, que sovint “falta pinso”, que manca un curs de riscos laborals i que hi ha problemes amb les nòmines, entre d’altres. Dues setmanes més tard, el 15 de desembre, va dur la mateixa denúncia davant el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia.

“Em van acusar personalment d’una passa de panleucopènia que va causar la mort d’un gat bebè”, va dir. La denunciant també acusa “de deixar morir” gats malalts per no fer-los proves i va adjuntar proves fotogràfiques d’un gat que va estar “cinc dies agonitzant”.

Simultàniament, Laika va interposar una denúncia per robatori i maltractament a una dona que diumenge al matí va robar un gat malalt dels ulls de la gatera i posteriorment el va tornar al migdia. Segons la gatera, la dona va inocular un “suplement alimentari humà” al felí i l’acusen de deixar-lo en pitjor estat. “És un fet molt greu i arribarem fins al final”, van dir fonts de la gatera, que també denuncien que és “un acte més de la campanya de difamació que s’està duent a terme”.

tracking