Cossos especials

Formació dels nous agents de policia

El curs es va iniciar dilluns i tindrà una durada d’un màxim de nou mesos

Els policies que inicien la formació amb els cònsols d'Encamp i els màximes responsables del cosSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de la policia, Bruno Lasne, ha obert avui al migdia de manera oficial la formació d'una nova promoció del Cos, concretament la número 58, formada per vuit alumnes, una dona i set homes. L'acte s'ha celebrat a l'alberg de la Baronia d'Encamp on els futurs agents residiran durant les pròximes tres setmanes en règim d'internat.

En el discurs de benvinguda,Lasneha destacat el compromís, la vocació, l'honestedat i l'autoexigència que requereix la professió de policia i ha encoratjat els alumnes a treure el màxim de profit d'una formació "pràcticamentpersonalitzadai de gran qualitat" que les ensenyarà a actuar amb "maduresa, rigor i equilibri" pensant sempre "en la protecció dels drets de les persones".

En la presentació hi han acudit el director adjunt de la policia, Antoni Rodríguez, els comissaris majors Teresa Ferreira i Frederic Gutiérrez, i altres comandaments policials. Alhora han comptat amb la presència dels cònsols de la parròquia, Laura Mas i Xavier Fernàndez, que s’han interessat per conèixer de primera mà com es desenvolupa el curs.

Bruno Lasne ha volgut traslladar un agraïment molt especial als cònsols encampadans “per la seva preuada col·laboració i les facilitats que ofereixen” cedint al Cos l’alberg de la Baronia per quart any consecutiu. Un indret que, ha dit, és “exclusiu i privilegiat” i permet “que la formació de les noves promocions d’agents de policia puguin desenvolupar-se en condicions òptimes i immillorables”.

El curs es va iniciar dilluns i tindrà una durada d’un màxim de nou mesos en què els alumnes es formaran en totes les matèries i àrees relacionades amb qualsevol mena d’intervenció policial. Un cop superada la formació inicial, s’incorporaran al Cos en període de prova durant un any.

tracking