Meteo

Nevades intermitents aquesta tarda

Mobilitat ha activat durant tot el matí fase groga al port d'Envalira i per accedir a Arcalís i al coll de la Botella

Mapa de Meteo d'avuiMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia ha comunicat quedegut ala depressió aïllada de la circulació general atmosfèrica, situada a 500hPA, encara deixa aire fred en altura, mentre que la pertorbació mediterrània aporta un flux d'esten superfície que encara deixa inestabilitat. Tot i el canvi de direcció del vent a component est, no s'esperen canvis significatius al Principat, s'espera un dia amb nuvolositat abundant, amb núvols baixos que afectaran sobretot els cims de l'est del país i que poden deixar alguna nevada feble i intermitent que puntualment podria arribar als fons de vall en forma de borrufa. De cara a la nit el cel anirà quedant serè.

Pel que fa a la previsió delspropers dies, a partir de demà l'entrada d'una dorsal aportarà un canvi de temps amb domini del sol tot i que meteorologia assegura que l'ambient continuarà sent fred.

Mobilitat ha encetat la fase groga fins a mig matía la CG3 d'accés a Arcalís i CG4 al coll de la Botella i fins a les 12 hores a la CG2 a partir del port d'Envalira. De la mateixa manera, hi ha hagut obligatorietat de dur equipaments especials a la RN-22 d'accés a França i en la mateixa via hi ha hagut restriccions per a vehicles superiors a 19 tones, alerta ha finalitzat a les 11.40 hores i ja es pot circular amb normalitat.

tracking