COMUNICACIÓ AMB LA CIUTADANIA

El PS comença la pedagogia amb l'acord d'associació

El grup parlamentari habilita a partir d’avui un espai a la seva web per resoldre dubtes

Els membres del PS a la reunió d'ahir.A.R.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El PS obra avui un apartat a la seva web per començar a fer pedagogia sobre l’acord d’associació i respondre a les preguntes que pugui tenir la ciutadania. Així ho va explicar el líder socialdemòcrata, Pere Baró, durant una trobada amb la premsa per parlar sobre els objectius del partit de cara el 2024. Amb aquesta mesura, el grup parlamentari pretén que hi hagi transparència amb l’acord, i que el poble sàpiga què passarà tant si surt el sí com el no al referèndum. Sobre l’acord, Baró el va valorar positivament i creuen que pot ser bo pel futur del país.

Baró va reafirmar també la intenció del seu grup de continuar defensant temes com els drets humans, el feminisme o l’avortament, entre altres problemàtiques que el líder socialdemòcrata vol que serveixin per fer veure a Govern que “les coses no van tan bé com DA es pensa”.

Un dels altres objectius de cara el 2024, és el creixement i la renovació amb cares noves i joves del partit. La primera secretària, Marta Pujol, va valorar positivament l’interès creixent de la gent jove per les propostes del partit, que arran de les últimes elacions sembla haver-se implicat més en la política. Per exemplificar-ho, Pujol ha afirmat que “cada vegada hi ha més gent jove a les reunions, sobretot a Encamp”. Pujol també va destacar l’augment en els ànims després dels mals resultats obtinguts a les eleccions del passat mes d’abril.

tracking