DETENCIONS

Detingut per trencar una copa de vidre al cap d'un home

L’agressor va ser arrestat per la policia després de ser operat pel tall a la mà que es va fer

Seu de la policia a la carretera de l'Obac.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Dues ferides sagnants va patir un home en ser colpejat al cap amb una copa de vidre per un altre en un bar d’Andorra la Vella la matinada de dilluns. L’agressor, de 38 anys, va trencar la copa amb l’impacte i va haver de ser intervingut quirúrgicament pel tall que ell mateix es va fer a la mà. L’home va ser detingut després de rebre l’alta mèdica acusat d’un delicte contra la integritat física i moral per l’agressió, segons va informar la policia ahir.

La policia també va detenir una conductora, no resident al país, que circulava posant en risc els usuaris de la via aquesta matinada. La policia va informar que la dona anava “fent ziga-zagues sense regular la velocitat i envaint el carril contrari”, quan va ser interceptada. Els agents li van practicar la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat d’1,81 grams d’alcohol per litre de sang.

Un control per consum d’estupefaents va acabar amb la detenció d’un jove per enfrontar-se a la policia. El servei d’ordre va explicar que el noi, de 20 anys, va ser controlat a Andorra la Vella perquè “conduïa a una velocitat massa elevada en una zona de molta afluència de vianants” i en la prova de tòxics que se li va fer va donar positiu per haver consumit drogues. El jove es va posar agressiu i va insultar els agents de policia quan el van aturar, segons va exposar el cos de seguretat.

tracking