estupefaents

Arrestat a la frontera del riu Runer amb 2,8 grams de cocaïna

La policia va fer rondes preventives per detectar consum o venda d'estupefaents en locals i zones d'oci nocturn del Pas de la Casa

La policia realitzant una detenció.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

En els últims dies la policia ha detingut a cinc persones per delictes contra la salut pública. Durant la matinada del dimecres es va controlar un home de38anys i no resident que accedia al país per la frontera del riu Runer amb 2,8 grams de cocaïna.Tambées trobava en possessió de dos grams de marihuana i 1,5 d'haixix. La policia li varealitzarla prova de drogues al volant, la qual va donar positiva i perconseqüenttambé se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat col·lectiva. La matinada de dijous en el mateix punt, un altre home de45anys, va ser arrestat amb una petita quantitat de cocaïna. Com en el cas anterior, l'arrestat també va donar positiu en la prova de tòxics.

Durant aquests dies la policia ha efectuat rondes preventives per detectar consum o venda d'estupefaents en locals i zones d'oci nocturn del Pas de la Casa durant les quals s'han detingut tres persones més. Es tracta d'un home de24anys amb una pastilla d'èxtasi i dos homes de 29 i 21 anys i no residents amb 0,8 grams de cocaïna.

tracking