Consell General

El PS vol informació sobre una adjudicació de 40.000 euros

Andorra Turisme encarrega un estudi sobre el sector gastronòmic

El conseller general socialdemòcrata.PS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Baró, va entrar ahir una bateria de preguntes escrites a la Sindicatura i dirigides al Govern sobre l’adjudicació directa per part d’Andorra Turisme per dur a terme un estudi sobre el sector gastronòmic.

Segons va informar el grup a través d’un comunicat, Baró demana la justificació per la qual la parapública ha decidit fer aquest estudi per un import de 40.000 euros i per què s’ha fet de forma directa a la societat Foro de Debate SLU. Així mateix, Baró vol saber si Andorra Turisme ha contactat prèviament amb alguna empresa del país per saber si podien fer la tasca.

Segons es va publicar al BOPA, l’estudi serà la fase prèvia a l’elaboració d’un pla estratègic per posicionar el país com a destinació gastronòmica. La contractació s’ha formalitzat per un import de 40.000 euros a l’empresa espanyola Foro de Debate SLU amb un termini d’execució fins al 30 de maig. L’objectiu és “disposar d’una diagnosi actualitzada” per fer el país “internacionalment reconegut”.

L’estudi servirà per conèixer la situació del sector gastronòmic amb l’objectiu de disposar d’una diagnosi actualitzada que serveixi de base prèvia per a l’elaboració d’un pla estratègic per posicionar el país com a destinació gastronòmica internacionalment reconeguda.

tracking