Seguretat social

La CASS encarrega un estudi actuarial del sistema de pensions

El consell d'administració ha aprovat la licitació de l'estudi actuarial de pensions públiques

La façana de la CASS.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d'Administració de la Caixa de Seguretat Social (CASS) que s'ha celebrat avui ha aprovat la licitació de l'estudi actuarial del sistema andorrà de pensions públiques. El darrer estudi actuarial encarregat per la parapúblicaésremunta el 2020 i situava la caixa en dèficit el 2024.

De la mateixa manera, la CASS ha aprovat ampliar les placesconvencionadesamb el centreSALITA. LaCASSté un conveni signat amb el centre per la concentració de 80 places de servei de residència assistida.Degut ala manca de places sociosanitàries Govern té lanecessesitatde concertar més places per aquest tipus de servei. El consell d'administració ha aprovat l'ampliació de cinc el nombre de places per aSALITA.

En la mateixa reunió s'ha actualitzat les tarifes dels centres estrangersconvencionatsamb laCASS. Els centres són l'Hospital clínic de Barcelona, Centre Creu Blanca, Fundació Esmen, InstitutGuttmann,SHSJD- Terres Lleida, Hospital Santa Maria de Lleida,Mentalia.

Per finalitzar, l'agència nacional de ciberseguretat d'Andorra ha realitzat un reconeixement oficial cap a laCASScom a entitat que proveeix serveis importants al Principat d'Andorra i que compleix amb els requisits de seguretat i privadesa establerts per la llei, de mesures per a la seguretat de les xarxes i dels sistemes d'informació.

tracking