Llengua

La plataforma educativa francòfona IFprof s'estrena a Andorra

La web connecta a tots els professionals de l'educació en francès

Plataforma IFprofs AndorraIFprofs

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La plataforma global que connecta professionals de l'educaciófrancòfons arreu del món,IFprofestrena espai a Andorra. Es tracta d'una plataforma gratuïta, creada per l'Institut Francès amb l'objectiu d'oferir un espai de treball i intercanvi als professionals de l'educació francòfona i alhora és un lloc per compartir recursos educatius.

IFprofs Andorra està adreçada a professionals de francès i francès a les escoles dels tres sistemes escolars, abibliotecarisi docents-bibliotecaris, a ajudants de llengua francesa, a professors de francès del centre de formació continuada de l'Alliancefrançaisei d'acadèmies privades, a directors, caps d'estudis i personal d'establiments educatius, acadèmies privades, associacions que imparteixin docència en francès i a qualsevol personauevulgui ser professora de francès o en francès.

L'objectiu global de la plataforma és reunir els professionals de l'educació per formar una comunitat activa de professors, promoure la tasca dels professors de/en francès a Andorra i fomentar la seva formació continuadadonant-los recursos educatius imetodològicsi permetent-los consolidar la seva pràctica professional, innovar i posar els seus coneixements i experiència professional. Alhora, també es vol donar visibilitat a esdeveniments vinculats a la promoció de lallenguai cultura francesa a Andorra i als programes recolzats per l'Ambaixada, com la formació a França per a professors i versions escolars de la temporada cultural de l'ambaixada.

tracking