NOVETAT A LA TELEVISIÓ DEL DIARI D'ANDORRA

Espai d'humor amb Lira i Legendario

Diari TV emet ‘AND N’AND’ un magazín en clau de sàtira amb el duet de còmics

Andrea Regadera és la primera convidada

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’humor serà el protagonista del nou programa mensual de Diari TV, la televisió en streaming del Diari d’Andorra, que arrenca aquest dimecres. Els imitadors i showmen Ivan Lira i Miki Legendario condueixen un espai que conté molts dels elements d’un magazín clàssic però passats pel sedàs de la comèdia i en clau andorrana. El programa s’ha batejat AND N’AND, un títol que ja és tota una declaració de principis. “Són moltes les marques del país que juguen amb l’AND per marcar l’andorranitat. Doncs nosaltres, AND al cub perquè som més d’aquí que la donja i les xicoies”, explica Lira.

Cada programa girarà al voltant d’un convidat, que serà entrevistat pels dos conductors, comentarà les notícies i s’enfrontarà al clàssic joc de les definicions amb rosco o tortell inclòs. El debut correspondrà a la influencer Andrea Regadera, que a través del perfil @regaderafoodie s’ha convertit en una prescriptora de la gastronomia andorrana.

Ivan Lira i Miki Legendario acumulen anys de trajectòria a l’esquena i també desenes d’imitacions. Pel primer espai desfilaran, entre altres personatges, el mateix cap de Govern; el temporer argentí Oswaldo, que s’inicia amb el català, o Lamboboy, un andorrà de pro aficionat als vehicles d’alta cilindrada. Qui tindrà un espai propi és la “consultora” Mari Carmen, que respondrà els neguits emocionals i sentimentals dels espectadors. El programa ha activat el WhatsApp 699 660 perquè s’hi puguin trametre les demandes en format text o àudio.

La direcció d’AND&AND correspon al Diari TV, mentre que Guillem Betriu n’assumeix la producció executiva, Lira i Legendario són els responsables dels continguts i guions i l’equip de realització està format per Albert Cristòfol, Carles Quintana i Marc Echanitz.

Aquesta proposta se suma als dos programes d’entrevistes de la graella de Diari TV. Mentre que l’actualitat prima al Parlem-ne, que aquesta setmana ha tingut com a convidat el president del Consell Superior de la Justícia, les xerrades en profunditat quinzenals de l’ADN de Gabriel Fernández en són el contrapunt. Amb AND N’AND “busquem un registre més informal, amb l’humor, que té poca presència en el panorama mediàtic andorrà, com a eix central”, explica Toni Farrero, director de projectes del Diari, que afegeix que “s’ha comptat amb els còmics de més trajectòria del país perquè tirin endavant un programa fresc i amb molt ritme”. AND N’AND s’emetrà avui a les 20 hores a través de la web www.diariandorra.ad i posteriorment es podrà visualitzar a la carta a diaritv.com.

tracking