Universitat

Noves formacions en creació de videojocs

El seminari 'Construct 3' s'impartirà el proper 15 febrer

La seu de la Universitat d'Andorra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra ofereix enguany un seguit de formacions específiques sobre la creació de videojocs que es desenvoluparan amb el suport d'AndorraTelecom, durant el mes de febrer. L'objectiu és fer conèixer entre els joves una branca de les tecnologies de la informació i la comunicació en què conflueixen diverses disciplines com la tecnologia, l'art, el guió, els efectes visuals i fins i tot la psicologia i el màrqueting.

L'UdAdestaca sobre la resta el seminari d'iniciació a la creació de videojocs, titulat "Disseny i creació de videojocs amb'Construct3", que està obert al públic en general i que pot ser especialment d'interès per a docents i alumnes de batxillerat. En total té una durada de 3,5 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió al'UdA,el proper dijous15 de febrer del 2024, de les 15 hores a les 18.30 hores, coincidint amb les vacances escolars de Carnaval. Lainscripcióes pot fer fins al 9 de febrer a través del formulari de preinscripció al web del'UdA. Es tracta d'un curs de presa de contacte en el qual es treballa amb l'eina 'Construct3' per fer una simulació de desenvolupament sense necessitat deconeixementsprevis.

A banda, s'han programat formacions més específicament destinades a alumnes de batxillerat professional del Centre de Formació Professional d'Andorra, com ara un seminari de disseny de videojocs de plataformes mitjançant un motor de joc, a més d'una formació sobre disseny de videojocs a través d'un document de proposta dirigida en aquest cas als estudis debàtxeloren Informàtica del'UdA. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració d'AndorraTelecomque en finança el 50% dels costos.

tracking