Gastronomia

Rècord de participació a la Massana Fogons amb 29 restaurants

Les jornades potenciaran la cuina de diferents procedències i inclouran activitats complementàries com tasts de vins o tallers formatius

Presentació de la 17a edició de les Jornades de gastronomiaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 17a edició de les Jornades de gastronomia Massana Fogons ha fet rècord de participació amb 29 restaurantsde tots els quarts de la parròquia, amb cuines de diferents procedències, andorrana, italiana, brasilera, portuguesa, argentina, filipina, xilena i mexicana. Segons ha informat el comú, l'objectiu és mostrar el ventall de gastronomies del món que es pot trobar en els establiments de la Massana.La consellera de Dinamització Turística i Comercial, Bet Rossell, ha assegurat que “la intenció és transmetre que a la Massana oferim cuina internacional amb producte local i de proximitat".

Algunes de les activitats complementàries als menús de les jornades sónels tasts de vins, que inclouen diverses propostes d’aperitius, el taller per aprendre a fer una barbacoa responsable, i els tallers de cuina sostenible, amb Kattia Juárez, que oferirà tècniques de reaprofitament i consells "per involucrar a tothom a millorar els procediments dins les cuines".

A banda de la cuina, l'edició potenciarà lainclusió de la dona ambentrevistes fetes a dones xefs, caps de cuina, cambreres, caps de la sala i propietàries de restaurants. Les escoles també gaudiran d'uns cursos culinaris de la mà de cuiners i cuineres.

tracking