ESTINAT A ALUMNES DE BATXILLERAT

Noves formacions en creació de videojocs a la universitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d’Andorra ofereix enguany un seguit de formacions específiques sobre la creació de videojocs que es desenvoluparan amb el suport d’Andorra Telecom durant el mes de febrer. L’objectiu és fer conèixer entre els joves una branca de les tecnologies de la informació i la comunicació en què conflueixen diverses disciplines com la tecnologia, l’art, el guió, els efectes visuals i fins i tot la psicologia i el màrqueting.

La UdA destaca sobre la resta el seminari d’iniciació a la creació de videojocs “Disseny i creació de videojocs amb Construct 3”, que està obert al públic en general i que pot ser especialment d’interès per a docents i alumnes de batxillerat. En total té una durada de 3,5 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió a la UdA el proper dijous 15 de febrer, de les 15 hores a les 18.30 hores, coincidint amb les vacances escolars de Carnaval. La inscripció es pot fer fins al 9 de febrer a través del formulari de preinscripció al web de la UdA. Es tracta d’un curs de presa de contacte en el qual es treballa amb l’eina Construct 3 per fer una simulació de desenvolupament, sense necessitat de coneixements previs.

També s’han programat formacions destinades a alumnes de batxillerat professional del Centre de Formació Professional d’Andorra, com ara un seminari de disseny de videojocs de plataformes mitjançant un motor de joc, a més d’una formació sobre disseny de videojocs a través d’un document de proposta, dirigida en aquest cas als estudis de bàtxelor en Informàtica de la UdA. Andorra Telecom en finança el 50% dels costos.

tracking