Tribunals

Una empresa engega un procés judicial de reclamació de deute contra Glovo

El BOPA recull l’avís de citació al representant legal de l’empresa en no haver-lo localitzat

Un repartidor de Glovo.glovo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Glovo ja no té repartidors a Andorra, malgrat que encara es poden fer comandes a través de la seva aplicació. L’aterratge de l’empresa nascuda a Catalunya no ha obtingut els fruits esperats i el BOPA recollia ahir que també deixa algun rastre de conflicte econòmic. El Butlletí Oficial recollia l’admissió a tràmit per part de la Batllia de la reclamació judicial de deute de l’empresa Addwill Assessors SLU, dedicada a l’assessorament i consultoria fiscal, contra la societat Glovoapp SLU. Concretament, es tracta d’un procediment de la jurisdicció civil anomenat d’injunció i la societat té 13 dies hàbils a comptar des de la publicació ahir de l’avís per consignar o pagar al creditor el deute demanat, acreditar prop del tribunal que ha satisfet l’import de deute reclamat o comparèixer per al·legar que s’oposa al deute reclamat i exposar els motius pels quals considera que no ha d’abonar, en tot o en part, l’import de deute reclamat.

La secretària judicial de la Batllia que porta el dossier informa que si Glovoapp SLU no realitza cap de les anteriors actuacions dins del termini de 13 dies hàbils, es despatxarà l’execució contra l’empresa i se li imposaran les costes processals. La informació ha aparegut al BOPA davant de la impossibilitat de fer una notificació personal.

ANTECEDENTS

El desembre del 2021 Glovo va encetar la recerca de repartidors a Andorra per començar a operar al Principat, però la seva operativa no ha acabat de reeixir i a final de l’any passat despatxava el personal i advertia els restaurants que podien seguir adscrits a la seva app però que havien de tenir servei de repartiment propi.

tracking