Successos

Detenen un turista amb 300 euros en bitllets falsificats

L’arrestat tenia antecedents per robatori amb arma i tràfic d’estupefaents al seu país

Un exemplar de bitllet fals de 50 euros.SFP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous al matí un turista de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per posar en circulació moneda inautèntica. L’home va ser descobert en una benzinera del Pas de la Casa en voler pagar amb un bitllet de 50 euros, ja que l’empleat de l’establiment va comprovar que era fals a través de la màquina. El turista va tornar-ho a provar després de l’intent fallit i va ser llavors quan el responsable del local va alertar la policia de l’intent de frau.

L’home portava un total de 150 euros a sobre i tenia 150 euros més al cotxe, que es van trobar a la guantera durant l’escorcoll del vehicle. El detingut té antecedents al seu país d’origen per tràfic d’estupefaents i robatori amb arma.

La matinada de dijous, el Pas de la Casa també va ser escenari d’una batussa entre dos homes de 41 i 38 anys en sortir d’un local d’oci nocturn. El primer detingut va mostrar resistència i violència davant del cos de seguretat i el segon posseïa una navalla amb una fulla de 10 centímetres, a més de comissar-li 0,6 grams de cocaïna.

Els darrers dies la policia també ha detingut tres homes com a presumptes autors de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic. El primer, de 33 anys, va ser enxampat a la frontera del riu Runer en voler-se identificar amb un carnet de conduir fals, i els altres dos homes, de 32 i 28 anys, van ser retinguts al Pas de la Casa en identificar-se amb documentació falsa.

tracking