Successos

Quatre detinguts més en l'operació antidroga de Canillo

La policia ha trobat restes d'objectes que han permès incriminar a més persones a banda de les tres arrestades el dimecres

Un agent de la policia judicialPolicia d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir a la tarda a quatre homes de 35, 38, 44 i 55 anys com apresumptes autors detràfic de droga derivat deldesmantellament d'un punt de venda d'estupefaents el passat dimecres a Canillo. Tres dels arrestos es van efectuar a Canillo i l’altre, a Escaldes-Engordany. Segons assenyala el cos, es vatrobar elements que incriminaven als quatre homes, entre altres,4.340 euros en efectiu, diversos pots amb restes de marihuana que s’utilitzaven per emmagatzemar la droga, una bàscula de precisió, restes de cocaïna, petites quantitats d’estupefaents i altres indicis que apunten a un possible tràfic.

El dimecres es va efectuar la detenció de tres primeres persones arrande diverses informacions que apuntaven a una persona vinculada amb el sector de l'oci nocturn,i amb els arrestos d'ahir la xifra d'implicats ascendeix a set. Tots ells estan acusats dedelictes contra la salut pública per possible tràfic d’estupefaents.

Fins ara, la policia ha sostret 383 grams de marihuana, 3,31 de cocaïna, 2,4 d’MDMA, 12.465 euros en efectiu i 520 pastilles d'èxtasi. Pel que fa a aquest darrer, es tracta d'un dels comisos de pastilles d’èxtasi més importants efectuats al Principat. La investigació, batejada com a 'Operació SAC', roman oberta i els agents no descarten noves detencions.

tracking