Formació

Una seixantena d'assistents al taller de nutrició antiinflamatòria d'Assandca

Els participants han rebut consells sobre una alimentació saludable i han elaborat quatre plats

Dénoyers, Rodríguez i els participants al taller d'AssandcaAssandca

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'associaciócontra el càncer, Assandca, ha organitzat avui un taller sobre nutrició antiinflamatòria amb elaboració de consells i receptes amb motiu de la cinquena edició de La Paella pel Mànec, celebrada per commemorar el Dia mundial contra el càncer, que és demà diumenge.L'activitat ha acollit a unaseixantena d'assistents i ha anat a càrrec de la nutricionistaAlice Dénoyers i delCEO de la distribuïdora de productes de salut Imporex Salut, Frank Rodríguez.

L'objectiu ha estat donar pautes d'una alimentació saludable, especialment adreçades als pacients oncològics, com ara, prioritzar els vegetals, els greixos saludables (com l’oli d’oliva, l’alvocat i els fruits secs) i la proteïna d'animal de qualitat. Els participants han elaborat quatre plats i s'han pogut familiaritzar ambels ingredients i les propietats d'aquests.

Elpresident d'Assandca,Josep Saravia,ha explicat que la finalitat és aprendre consells útils aplicables a l’alimentació del seu dia a dia.

tracking