AUDIOVISUAL

S'obre la convocatòria per presentar les propostes de guions del festival Ull Nu Lab

L'esdeveniment serà entre el 8 i el 12 de maig

L'Ull Nu Lab 2023 amb Neus Ballús i Chema García IbarraUll Nu Lab

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElFestivalUll Nu des d'avui fins al 5 d'abril mantindrà oberta la convocatòria per participara lasegona edició l'Ull NuLAB, el laboratori de guions de curtmetratges del Festival Ull Nu que tindrà lloc del 8 al 12 de maig.

Aquest any la llengua vehicular del laboratori de guions de curtmetratges serà el català, ja queel festival vol recolzar la creació audiovisual en aquest idioma. Els tutors de l'Ull NuLABseran directors de primera fila de l'escena cinematogràfica catalana i aquest sentit, es compta amb el suport de la Delegació del Govern català a Andorra.

Les propostes del guió que es vulguin presentar a l'Ull NuLABhan de ser escrites en català i els guionistes i directors participants han de ser menors de35anys, sense importar el lloc de procedència ni residència. Un jurat professional tirarà dos guanyadors que s'enduran 500 euros cada u i quehauran deservir per ajudar a la producció del projecte treballat en elLab.

Les inscripcions per a l'Ull UnLABes poden realitzar enviant un correu electrònic a: participacio@festivalullnu.com i les bases es troben a la pàgina web del Festival www.festivalullnu.com/lab.

tracking