ACORD D'ASSOCIACIÓ

Strzoda cita Espot i Bartumeu per parlar sobre Europa

Mantindran un dinar a l’Elisi amb el representant de Macron

El representant personal de Macron.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, i l’excap de Govern Jaume Bartumeu es reuniran conjuntament amb el representant personal del Copríncep francès, Patrick Strzoda, per abordar l’actualitat al voltant de l’acord d’associació que Andorra i la Unió Europea han tractat i que només està pendent de la rúbrica final i del referèndum perquè sigui validat pels andorrans.

Espot i Bartumeu –en la seva qualitat d’observador– viatjaran a París demà, on mantindran un dinar al Palau de l’Elisi amb el representant del Copríncep francès. La invitació de Strzoda té com a objectiu principal reflexionar sobre el futur d’Andorra en una nova relació amb Europa i també sobre les relacions entre els dos països. A l’àpat serà present Robert Mauri, director de Gabinet de la Representació del Copríncep francès.

En la invitació a Bartumeu, Strzoda fa esment de la publicació Europa en l’horitzó: vers una associació positiva, l’últim quadern publicat pel Centre d’Estudis i Recerca Socialdemòcrata.

La trobada a la capital francesa tindrà lloc en un moment clau, quan l’acord està tancat verbalment i l’executiu i els grups favorables comencen el recorregut per convèncer els votants que es tracta d’un canvi favorable per al país i que mantenir la situació precedent no és viable en aquests moments. Però hi ha una majoria que no ho veu així.

tracking