Política

Núria Segués i Sílvia Mosquera, escollides copresidentes de Concòrdia

Cerni Cairat, Olalla Losada i Cerni Escalé seran vocals de la formació

Núria Segués i Sílvia Mosquera són les noves copresidentes de ConcòrdiaConcòrdia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Concòrdia ha renovat els càrrecs del comitè executiu i ha escollit Núria Segués i Sílvia Mosquera com a noves copresidentes en substitució de Cerni Cairat i Olalla Losada que van ser elegits cònsol major de Sant Julià i cònsol menor d'Andorra la Vella, respectivament en les comunals del 17 de desembre. La formació destaca que les noves responsables del partits escollides en l'assemblea celebrada ahir són "dues figures clau amb una visió compartida per a l'avanç de l'organització".Els estatus de la formació fixen la incompatibilitat de la copresidència amb el de càrrec electe i per això han renunciat els actuals cònsol major de Sant Julià, Cerni Cairat, i cònsol menor d'Andorra la Vella, Olalla Losada. El fet que Núria Segués sigui consellera general no és incompatible perquè exercirà les funcions amb una persona aliena a les institucions polítiques, Sílvia Mosquera.

La nova executiva, que integren 11 membres, reflecteix "una combinació de continuïtat i renovació, amb l'objectiu de portar a Concòrdia cap a nous horitzons i reforçar la seva presència en l'escenari actual". Marc Torrent ha estat escollit tresorer per aportar "la seva expertesa financera i jurídica per assegurar la sostenibilitat i el creixement de l'entitat", indica la formació en un comunicat. I Cerni Cairat, Olalla Losada i Cerni Escalé seran vocals per "contribuir amb les seves perspectives i compromís amb els objectius de Concòrdia", segons exposa el partit.

Concòrdia explica que la nova executiva tindrà diferents delegats encarregats de blocs temàtics. Clara Grau s'encarregarà d'educació, cultura, joventut i esports; Meritxell Queró assumeix la comissió d'afers socials, habitatge, igualtat i sanitat. Martí Alay s'ocuparà d'economia, finances, exteriors i pensions;Christian Cerquedade territori, urbanisme i medi ambient i Sergi Esteves farà d'enllaç institucional. La formació assenyala que Paula Przbylowicz "jugarà un paper crucial en l'estructuració interna i l'eficiència operativa" com a secretària d'organització.

tracking