Seguretat

Taller per utilitzar el control parental en els mòbils

Andorra Telecom oferirà la xerrada demà a les 19 hores

Taller per a les famílies sobre el control parental als mòbilsAndorra Telecom

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom se suma a la commemoració del Dia de la Internet Segura que impulsen els Centres de seguretat en Internet d'Europa, i demà oferirà el taller pràcticControl parental per a dispositius mòbils".

El taller, organitzat per l'escola Sant Ermengol i impartit per l'àrea tècnica de la companyia,té com a objectiu acompanyar a les famílies interessades en activar l'eina preventiva des de dispositius mòbils Android i IOS.

La trobada es podrà seguir en línia a través d'aquest enllaç i també de forma presencial a les oficines de l'operadora al carrer Mossèn Lluís Pujol, 14, a Santa Coloma.

La darrera de les activitats que es desenvoluparan durant el mes de febrer és un taller pràctic dirigit a la gent gran, i organitzat conjuntament amb el comú d'Encamp. Inés Martí, responsable de la RSE, ha destacat del mateix que“el seu objectiu és trencar la bretxa digital existent en una part de la població, la gent gran, als que podem acompanyar en l’ús d'eines i aplicacions vinculades a Internet que els poden facilitar la comunicació amb la família i amics, per exemple”

tracking