Creadors de contingut

The Grefg anuncia que els Esland es faran només un dia

L'streamer ha comunicat que coincideixen en lloc i dia els premis amb un partit de l'FC Andorra i, per tant, és incompatible realitzar-ho

L'streamer The Grefg en un directeInstagram @thegrefg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'streamer resident The Grefg va comunicar ahir al seu canal de Twitch que els premis Esland, els quals organitza ell i el seu equip, passaran de celebrar-se només el divendres 16 de febrer. L'esdeveniment estava previst que tingués una durada de dos dies que comprenien el 16 i 17 d'aquest mes. "Això significa que aquest dia serà l'alfombra i la gala, tot de forma concentrada" remarca el creador de contingut.

En les explicacions d'aquest recent canvi, l'streamer explica que "hi ha un problema, els Esland es fan a un lloc d'Andorra on estan enganxats, literalment, al camp del FC Andorra" remarcant que "com es fan al costat del futbol, és totalment incompatible que hi hagi un partit de futbol i que alhora siguin els Esland, ja que tot l'espai que s'utilitza per futbol i la realització és necessari pels premis".

The Grefg ha volgut aclarir que el seu equip es va adonar que podrien coincidir els premis amb algun partit de futbol. "Al desembre vam enviar una notificació al Govern d'Andorra i al FC Andorra i els vam dir que no posessin cap partit el dissabte 17 perquè farem els Esland aquell dia i les dues coses són incompatibles".

El creador de contingut explica que el problema s'ha generat arran de l'anunci del calendari de la lliga de segona divisió que és on juga el FC Andorra. D'aquesta manera, marca que el dissabte 17 de febrer hi ha un partit a l'Estadi Nacional. "La nostra cara i la de tot l'equip, havent-ho mogut tot pel dissabte 17 va ser un autèntic percal, imagineu-vos la quantitat de coses que hi havia mogudes per aquell dia com artistes, streamers, vols, hotels, lloguer de llocs..."

"Els Esland comporten moltíssima feina, és una bogeria, vam preguntar que havia passat i al final algú no sé si va ser la lliga, no sé si va ser l'FC Andorra o el meu tiet Paco, ens vam trobar que el partit era allí", assegura The Grefg. "Des d'aquell moment hem intentat canviar-ho, però en veure que depenem del futbol i que no canvia, al final ens hem dit que no volem dependre de ningú, és igual de qui hagi estat la culpa, és una putada perquè òbviament ho explicaré en directe, però farem els Esland el divendres que és un dia que ja havia d'haver-hi un esdeveniment". Per finalitzar l'explicació l'streamer ha afegit que "així també és més fàcil pels streamers, perquè només han de venir a l'esdeveniment un dia i no s'han de preocupar de dos modelets, un per la muntanya i l'altre per l'esdeveniment, només s'hauran de preocupar pel seu modelet de l'esdeveniment".

tracking