Successos

Ferit un motorista de 16 anys en un accident amb tres vehicles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 16 anys va resultar ferit en un accident de moto entre l’avinguda Santa Coloma i el carrer Gil Torres a les 17.09 hores, a la capital. En la col·lisió s’hi van veure implicats tres vehicles, una furgoneta, un turisme i una motocicleta, tots amb matrícula andorrana. El noi de 16 anys va ser traslladat a l’hospital i va ser donat d'alta hores després.

De la mateixa manera, una conductora d’una motocicleta va resultar ferida a causa d’un accident ahir al migdia a Escaldes-Engordany. La col·lisió va tenir lloc a les 14.24 hores a la rotonda entre el carrer del Parnal i el carrer de la Constitució, quan una furgoneta i una motocicleta, ambdós amb matrícula andorrana, van xocar. La conductora de 58 anys va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital i donada d'alta posteriorment.

Per últim, al matí va haver-hi un accident entre una motocicleta amb matrícula andorrana i un patinet a l’altura del número 129 de l’avinguda Joan Martí d’Encamp. Tant la conductora de la moto, de 53 anys, com el conductor del patinet, de 23, van ser traslladats a l’hospital amb ferides lleus. L’avís al cos de policia va ser a les 09.06 hores.

tracking