Successos

La policia deté el jove de la baralla gravada al carrer

Les imatges enregistrades han estat clau per al final amb èxit de la investigació

El vídeo de la baralla entre els joves.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la matinada de dilluns un jove de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral que va tenir lloc la matinada del 10 de desembre a Andorra la Vella, en una baralla prop de la rotonda de la Comella.

El jove va ser identificat gràcies a un vídeo que es va gravar en el mateix moment dels fets i es va fer viral mitjançant les xarxes. A les imatges es veu com com l’agressor, acompanyat d’un grup, donava una forta puntada de peu al cap a la víctima i com el col·lectiu aprofitava la indefensió del jove per fer-lo caure a cops i deixar-lo en una posició vulnerable a terra.

Aquest enregistrament va acabar arribant a les mans de la policia, que va iniciar una investigació després de rebre’l, permetent la detenció d’aquest jove. Pel que fa a la víctima, la persona era un turista que no va interposar cap denúncia ni va acudir a l’hospital per rebre assistència mèdica.

D’altra banda, la policia va detenir dilluns passat un conductor de 42 anys que marcava una taxa d’alcoholèmia d’1,95 després de tenir un accident amb danys materials a la rotonda d’entrada a Canillo. També va ser arrestat un home de 71 anys per colpejar la parella en públic i insultar l’autoritat durant la intervenció, i un home de 50 anys per posseir una mínima quantitat de cocaïna.

tracking