Successos

Arinsal viu una onada de robatoris

Els furts als cinc establiments es van cometre la matinada de dilluns

Un dels establiments d'Arinsal que van patir el robatori.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc establiments d’Arinsal van patir furts dilluns passat a la matinada. Els robatoris van tenir lloc a partir de les quatre de la matinada i segons els responsables dels hotels i els restaurants afectats es pot comprovar que els lladres van fer servir el mateix modus operandi, ja que en tots els establiments que van entrar van robar les caixes enregistradores i la propina de les màquines de tabac.

Els delinqüents haurien començat per l’hotel Sant Gothard, dirigint-se al restaurant Fugazzeta, després haurien entrat a l’hotel Comapedrosa, al restaurant Factory i haurien acabat els furts a l’hotel Patagonia. Concretament, al Comapedrosa van forçar la finestra ocasionant desperfectes i van obrir la caixa enregistradora i la màquina de tabac, quedant-se els diners. Per altra banda, al Sant Gothard també van robar el contingut de les caixes enregistradores del bar i de la recepció de l’hotel, però al contrari del Comapedrosa, se les van emportar. I l’altre hotel on també van entrar és el Patagonia, on encara han d’avaluar-ne els desperfectes.

Pel que fa als restaurants afectats, al Factory van forçar la porta del darrere del local fins a trencar-la per poder entrar i endur-se, també, la caixa enregistradora. En canvi, al Fugazzeta van robar un parell de coixins i també la caixa enregistradora, element que ahir van trobar-se en un descampat del darrere del cementiri parroquial. Aquest fet va permetre que la policia tingui un fil al qual agafar-se per iniciar una investigació i identificar qui són les persones responsables dels robatoris a la població massanenca dilluns a la matinada.

A hores d’ara, els establiments afectats estan avaluant els estralls dels furts i ara el cas queda sota la competència de la policia, que ja hi està treballant.

Dos dels locals afectats.

tracking