Estadística

Descens del preu dels carburants el mes passat

El Gasoil de calefacció ha disminuït un 19,2% en comparació amb els darrers dotze mesos

Assortidors de carburant d'una benzinera.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els carburants han registrat un descens de preus per sobre del 1% al gener, segons les dades fetes públiques avui per Estadística. El Gasoil de calefacció ha disminuït un 1,4%, el Gasoil de locomoció un 1,0% i el Gasoil de locomoció millorat un 1,1%, mentre que els preus de la Gasolina sense plom de 95 octans i el de la Gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 1% en ambdós casos, respectivament.

L'informe d'Estadística indica que en un any els preus del combustible ha disminuït el preu de tots els tipus de carburants: el Gasoil de calefacció ha disminuït un 14,%, el Gasoil de locomoció un 8,4% i el Gasoil de locomoció millorat un 8,2%. Així mateix, la Gasolina sense plom de 95 octans i la Gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 5,3% i un 5,1%, respectivament.

Pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el Gasoil de locomoció i el Gasoil de locomoció millorat han disminuït un 12,9% i un 12,6%, respectivament. La Gasolina sense plom de 95 octans i la Gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 8,1% i un 7,8%. El Gasoil de calefacció ha disminuït un 19,2%.

tracking