Meteo

Avís groc per vent a zones altes

La neu podrà arribar a 1.800 metres demà

Avís groc per ventMeteo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia ha informat d'avís groc per vent violent a les zones altes del país. Es recomana extremar la precaució si es practiquen activitats sensibles als perillsmeteorològicso propers als rius o cursos d'aigua.

Quan a temporal, l'acostament de la pertorbació Karlotta provocarà un augment de nuvolositat a partir d'aquest migdia i deixarà les primeres gotellades febles i disperses aquesta propera nit. Les precipitacions que han de caure aquesta tarda poden anar acompanyades de fang, degut a la lleugera massa de pols en suspensió que afectarà fins aquest vespre. Durant el dia de demà, es tindrà un dia ennuvolat i humit, amb algunes gotes al matí i precipitacions més generalitzades a la tarda, pel que fa la pluja amb fang no s'espera que afecti.

Pel que fa a la neu, s'espera que lacota oscil·li entre els 1.800 i els 2.100 metres demà a la tarda i nit. Hi ha possibilitat de que baixi a cotes mitges el dissabte amb probabilitats d'un 50% de que caiguin entre 5 i 10 centímetres de neu en 24 hores.

Mapa meteorologic d'avui

tracking