L'afer dels sobrepagaments

Espot reivindica la "bondat" de la condonació de les pensions

El cap de Govern ha defensat la postura de l'executiu i ha criticat que l'oposició "s'escudi" en el desconeixement de l'afer de la CASS

Espot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot,ha reivindicat aquest matí la "bondat" de lacondonació del deute als pensionistes d'invalidesa del grau 1 i ha asssegurat que "no es tractava d'una situació fàcil" i havíem d'escollir els menors dels mals. "Vam calibrar amb detall i tenint en compte aquelles persones més mereixedores de protecció", ha dit aCasa de la Vall després de l'acte dejurament del càrrec del Raonador del ciutadà, Xavier Cañada. Espot ha expressat que era la decisió "encertada, però no perfecte" i "amb menys efectes col·laterals i perjudicis personals i la més assenyada".
Tanmateix, el cap de Govern ha defensat que l'Executiu no es va assabentar de tots els detalls del cas fins al gener i va defensar a la ministra Trini Marín, que va tenir fins a tres reunions amb Afers Socials abans de traspassar la informació a Espot. Quant a les crítiques de la minoria, el cap de Govern ha explicat que "no vam entabanar a ningú i vam explicar fil per randa tota la situació que el senyor Galabert i Escoriza ens van exposar".
tracking