OBRES

Instal·lada la passarel·la que travessa el riu Valira a la Seu per l'N-260

La nova passarel·la.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passarel·la de vianants de la carretera N-260 sobre el riu Valira, que transcorre paral·lela al pont de l’entrada oest de la Seu d’Urgell, va quedar ahir instal·lada. Per fer-ho possible va caldre un tall total de carretera de dijous a divendres a la matinada. Va durar dues hores i va ser el temps necessari perquè els operaris instal·lessin, amb l’ajuda d’una grua de gran tonatge, la passarel·la de fusta, de 23 metres de longitud i que ja venia construïda.

Les obres de construcció i adequació de la zona van començar el mes d’octubre passat i la previsió és que pugui estar a punt aquest mateix mes de febrer. El pont actual només disposa de vorera en un dels dos costats, i això obliga els veïns a creuar la carretera nacional per dirigir-se al polígon industrial de Lleteries o cap a Castellciutat.

L’obra resoldrà una llarga reivindicació en millorar la seguretat d’un punt on s’han registrat diversos atropellaments. El projecte té finançament europeu del projecte Camina Pirineus, impulsat pel consell comarcal de l’Alt Urgell. Les obres es van adjudicar per 173.030 euros.

tracking