METEO

Neu a les pistes i més precipitacions aquesta nit

La nevada d'anit ha deixat 10 centímetres a Arcalís, el gruix més important, i Mobilitat ha encetat fase groga per accedir-hi

Estat de les pistes a Arcalís aquest migdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions d'aquesta nit han deixat neu al voltant dels 2.000 metres amb gruixos de 10 centímetres a Arcalís, el més important de la jornada,5 centímetres a la Tossa d’Espiolets i 4 a la Solana. El dia d'avui vindrà acompanyat de núvols baixosi unacaiguda de les temperatures. Les mínimes previstes seran de 3 graus a la vall central, d'1 grau sota zero als 1.500 metres i de 8 sota zero al Pas de la Casa. De cara a la tarda, s’obrirà alguna clarianai a la nit, s’esperen precipitacions més generals,contínues i "testimonials",segons el servei meteorològic, que informa que la cota es podria situarals 1.000 metres. Davant aquest canvi, Mobilitat ha encetat fase groga a la carretera d'Arcalís per durequipaments especials i ha recordat que roman obligatori en tot el país.

Pel que fa a pluja, ahir el registre més destacat va ser a la Comella, amb 0,6 milímetres.El temps va deixar desenes d’esquiadors a terra per les fortes ventades, unes imatges que es van recollir al Pas, on la intensitat del vent no va permetre mantenir-se en peu ni esquiar. La forçava arrossegar neu que va impactar contra els usuaris de les pistes.

tracking