Mobilitat

Més de 200 persones participen al debat del transport públic

La iniciativa aconsegueix reunir més de 400 propostes

Assistents a la primera jornada del procés participatiuFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El procés participatiu per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el transport públic impulsat per les secretaries d’Estat de Mobilitat i Participació Ciutadana ha reunit 202 persones.Aquestes són les dades que s’extreuen de les vuit trobades presencials que s’han celebrat a les diferents parròquies, i també al Pas de la Casa, així com la reunió específica amb els actors implicats.

En total s’han recollit 412 propostes (311 de la ciutadania presencial, 33 de forma telemàtica, 26 procedents dels tallers fets amb els joves i 42 d’agents específics), ia més de la participació de la ciutadania i la implicació dels representants dels sectors implicats en la mobilitat –com ara del turisme, transports o medi ambient–, també s’ha apropat el procés a les escoles amb la col·laboració del Fòrum de la Joventut d’Andorra. Així, hi han participat 173 joves en 8 tallers fets a les escoles de secundària i al Consell dels Joves d’Andorra la Vella.

Un cop finalitzada la fase de debat, el 29 de febrer es durà a terme una sessió plenària amb les persones i entitats participants. Posteriorment, s’iniciarà la fase de valoració i per concloure el projecte, es farà una sessió de retorn dels resultats i de les propostes que tècnicament es consideri que responen als reptes de futur plantejats i que són viables per implantar.

tracking