VIDEOJOCS

TheGrefg rebaixa més del 50% el preu de les entrades dels premis Esland

Els seients més cars del Poliesportiu d’Andorra passen dels 200 euros als 70 a causa del ritme de compres que experimenta l’esdeveniment

La segona edició dels premis Esland, celebrats a Mèxic.PREMIS ESLAND

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El youtuber TheGrefg ha baixat en més d’un 50% el preu de les entrades dels premis Esland. El cost per accedir a aquest esdeveniment s’enfilava fins als 200 euros, però dilluns passat el creador de continguts va anunciar una rebaixa de les entrades més cares. Les butaques amb un preu més elevat ara es poden adquirir a partir dels 70 euros, una disminució de 130 euros que es va produir a quatre dies que se celebri l’esdeveniment, que tindrà lloc divendres 16 de febrer al Poliesportiu d’Andorra. Pel que fa als tiquets de 50 euros, es mantenen igual que el preu fixat quan es van posar a la venda. Aquestes són les més barates, es troben en els dos sectors del fons del recinte esportiu i ja no queden seients disponibles, perquè s’han exhaurit. En canvi, per a les de 70 euros encara no hi ha cap zona on s’hagi penjat el cartell d’entrades esgotades. “He entès que Andorra és un lloc al qual a molta gent li fa mandra venir, és veritat que està a dues hores d’Espanya”, va afirmar TheGrefg a través del seu canal de Twitch.

El país acollirà la tercera edició dels premis Esland després que el Palau de la Música Catalana de Barcelona i l’Auditori Nacional de Ciutat de Mèxic organitzessin les dues primeres. Enguany TheGrefg està tenint algunes complicacions, atès que l’esdeveniment ja va haver de canviar de dates perquè l’acte coincidia amb el partit que ha de jugar l’FC Andorra dissabte, pel qual tot es concentra al mateix carrer. La gal·la estava prevista per als dies 16 i 17 de febrer i per aquest motiu el youtuber va decidir passar-ho tot a un sol dia.

Elsdiners que s’aconsegueixin recaptar durant la jornada aniran destinats a tres associacions benèfiques del Principat, totes animalistes.Aquestes són Laika,Ronronejandi GosSOS, segons informa la pàgina web oficial de l’esdeveniment. Una part també anirà a parar aStopHaters, una associació que treballa per evitar i minimitzar els problemes d’assetjament a internet.

LA COORDINADORA CARREGA CONTRA ELS YOUTUBERS

“L’especulació amb els pisos és culpa dels youtubers, fons voltor i famílies adinerades andorranes.” Així ho va expressar la Coordinadora per un Habitatge Digne a través d’un manifest que exposava que cal “posar fi a les pràctiques especulatives que posen en perill el dret a una vida digna”. La plataforma va abordar la temàtica criticant que “s’han posat catifes vermelles” a la inversió de construccions de luxe i que el Govern “està permetent que la població andorrana empobreixi”. Alhora, defensen que el sou mínim de 1.370 euros mensuals no permet accedir a un lloguer d’un pis de 1.500 euros al mes i que això “és inaccessible per a molts”.

tracking