MÚSICA

La mezzosoprano Joyce DiDonato obrirà el Clàssicand

La cantant d’òpera oferirà un concert el dissabte 2 de març

La cantant Joyce DiDonato.J. DIDONATO

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Joyce DiDonato, cantant nord-americana guardonada als Grammy, serà l’estrella convidada per presentar la segona temporada del festival Clàssicand. La mezzosoprano oferirà un concert el dissabte 2 de març a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino, i participarà en la roda de premsa que donarà a conèixer el cartell de l’edició d’enguany.

Segons el director artístic de l’esdeveniment, Joan Anton Rechi, “la voluntat és celebrar una festa de presentació per a tota la població, que els permeti gaudir d’una artista de renom mundial i que els engresqui a assistir a altres esdeveniments d’aquest tipus”. L’entrada és lliure: el públic que vulgui assistir-hi pot recollir les entrades presencialment a les oficines de turisme d’Andorra la Vella i d’Ordino a partir de dilluns, 19 de febrer.

L’esdeveniment té el suport del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, d’Andorra Turisme i dels comuns d’Ordino i Andorra la Vella. MoraBanc i Creand Crèdit Andorrà en són els patrocinadors oficials. El festival Clàssicand ofereix una proposta diversa que combina la música clàssica, la dansa i les arts escèniques. La mostra va néixer l’any passat amb la voluntat de posicionar el país com a referent cultural internacional i ha comptat amb la presència d’artistes com Anita Rachvelishvili i Ariadna Gil, entre altres.

tracking