SEGURETAT SOCIAL

Inici de la comunicació de la regularització de les pensions

Sha començat a convocar als pensionistes d’invalidesa compatible amb el treball (G1) als que s’ha detectat una variació en la seva pensió. S’han detectat 227 casos dels 1.100 actius.

La façana de la CASS.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La CASS ha començat a convocar avui als pensionistes d’invalidesa compatible amb el treball (G1) als que s’ha detectat una variació en la seva pensió.

S’han detectat 227 casos dels 1.100 actius. S’ha contactat amb 184 pensionistes, dels quals 144 ja tenen agenda una trobada per aquesta setmana.

Demà es seguirà contactant amb la resta de pensionats afectats, i aquesta setmana s’enviarà una carta als no afectats per informar-los que aquest mes no estan afectats per la regularització.

S’han destinat 4 agents de la CASS que, durant els propers dies, explicaran personalment la regularització a cada pensionista que així ho desitgi. També se’ls informarà que aquesta regularització s’aplicarà en el pagament de la pensió del març. A partir del mes d’abril aquesta regularització serà automàtica per tots els pensionistes d’invalidesa G1.

tracking