seguretat social

La CASS convoca 144 pensionistes per parlar de la regularització

La parapública els informarà de com es regularitza la seva prestació

Gabriel Ubach, al mig de la fotografia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La CASS ha començat a convocar els pensionistes d’invalidesa compatible amb el treball (G1) als qui s’ha detectat una variació en la seva pensió. En total s’han detectat 227 casos dels 1.100 actius. La parapública ha contactat amb 184 pensionistes, dels quals 144 ja tenen agendada una trobada per a aquesta setmana. Avui se seguirà contactant amb la resta de pensionats afectats, i aquesta setmana s’enviarà una carta als no implicats per informar-los que aquest mes no estan afectats per la regularització.

S’han destinat quatre agents de la parapública que, durant els propers dies, explicaran personalment la regularització a cada pensionista que així ho desitgi. També se’ls informarà que aquesta regularització s’aplicarà en el pagament de la pensió del març. A partir del mes d’abril aquesta regularització serà automàtica per a tots els pensionistes d’invalidesa G1.

REUNIONS DE L’USDA

La Unió Sindical d’Andorra enceta avui una ronda de reunions amb els diferents grups parlamentaris amb l’afer de la negligència de les pensions d’invalidesa com a epicentre del debat. A primera hora tenen una trobada amb el partit membre de la majoria, Ciutadans Compromesos, mentre que a la tarda serà el torn de la formació Andorra Endavant, liderada per Carine Montaner. “No són diners ni del Consell General ni dels grups parlamentaris, són diners de la CASS, per tant, de tots”, va expressar el president de la USdA, Gabriel Ubach, que es va mostrar molt crític amb la connivència de l’arc parlamentari en la condonació del deute de la parapública.

tracking