COMERÇ

Les vendes pugen un 3,7% al desembre

El personal ocupat en les grans superfícies comercials al desembre del 2023 creix un 1,1%, respecte al mateix mes de l’any anterior

Evolució de les vendes a les grans superfíciesEstadística

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’índex de vendes de les grans superfícies del comerç al detall experimenta ha augmentat en un 3,7%, a preus corrents, el mes de desembre del 2023 respecte al desembre de l’any anterior, segons el darrer informe d'Estadística. Mentre que la venda dels productes alimentaris són els que experimenten un creixement més elevat, d'un 9,2%, la resta decreix en un 1,1% en comparació al mateix període de l'any anterior.

Pel que fa a l’índex de vendes a preus constants (descomptant l’efecte dels preus), cau un -2,2% al desembre del 2023 en comparació amb el període homòleg de l’any anterior, les vendes de productes alimentaris presenten un increment del +0,6% i les vendes de la resta de productes decreixen un -5,2%.

D’altra banda, l’evolució del personal ocupat en les grans superfícies comercials al desembre del 2023 creix un 1,1%, respecte al mateix mes de l’any anterior, el 63,6% són dones i el 91,2% disposa de contractes a jornada completa.

tracking