Successos

Detinguda per desviar 14.000 euros de l'empresa on treballava

L’exempleada desviava els diners cap a altres comptes bancaris per apropiar-se’n

Un agent de la policia judicialSFP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimecres al migdia una exempleada d’una empresa del país com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni. La dona, de 44 anys, hauria desviat un total de 14.000 euros pertanyents a l’empresa on treballava cap a altres comptes bancaris d’altres persones per recuperar-los més tard i apropiar-se’n. L’arrestada no ho va fer sola, sinó que hi havia un col·laborador de 42 anys que l’hauria ajudat a l’hora de fer els moviments fraudulents i també va ser detingut unes hores més tard del mateix dia.

Les dues detencions són fruit de la investigació que la policia va iniciar arran de la denúncia interposada per la mateixa empresa en el moment que aquesta va detectar certes irregularitats. Ahir, la dona i el seu col·laborador van passar a disposició judicial.

Pel que fa a les detencions del dimecres, també es va arrestar un home de 48 anys no resident al país per voler entregar documentació falsa al Servei d’Immigració per tal d’aconseguir el permís de residència i treball.

D’altra banda, ahir a la matinada la policia va detenir un home de 29 anys a Soldeu per conduir ebri. L’arrestat va marcar una taxa d’alcoholèmia de 2,39 i va ser aturat per l’autoritat per conduir a gran velocitat.

tracking