Ecologisme

Apapma inicia converses amb Govern per frenar l'heliport

L’associació demana mesures per mitigar l’impacte mediambiental

L'impacte visual de l'heliport a la Caubella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Protectora dels Animals, les Plantes i el Medi Ambient (Apapma) va iniciar contactes amb el Govern per “exposar l’impacte mediambiental que pot comportar la construcció de l’heliport a la Caubella” i demanar mesures per “suspendre o mitigar les conseqüències” que s’estan derivant de les obres. Ho van decidir en una reunió celebrada dijous.

La presidenta en funcions, Patrícia Bragança, va comunicar al Govern l’impacte paisatgístic que té la tala d’arbres a la zona on aniran les instal·lacions de l’heliport, que “pot afectar el turisme”, ja que “és visible des del cim de tots els pics principals del país”.

Les obres també poden afectar la fauna. Les ones sonores que es deriven de la feina que s’està fent a la Caubella “poden afectar el desenvolupament de moltes espècies autòctones”, va lamentar la presidenta en funcions.

Amb tot, Bragança es va mostrar optimista de cara a les reunions amb l’executiu per la bona avinença que hi va haver en qüestions anteriors i va apuntar que “esperem poder arribar a una solució”.

Pel que fa a l’organigrama de l’associació, Bragança va explicar que no es va tractar el tema a la reunió de dijous i es van citar a una futura trobada per definir l’estructura de l’entitat ecologista, que es troba sense un president fix des del juliol de l’any passat.

tracking