hosteleria

L'escola Vatel tanca i no acceptarà més alumnes el curs vinent

El centre tancarà les portes quan actuals estudiants acabin la carrera

Inauguració del curs escolar 2021.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola d’hostaleria Vatel tanca les portes. Ho va anunciar ahir el centre en un comunicat adreçat als mitjans de comunicació. El tancament serà en diferit, ja que el pròxim curs 2024-2025 no obrirà les portes a nous alumnes. Segons s’assenyala al comunicat, “aquesta decisió s’ha pres des de la matriu de Vatel, a França, per no assolir el nombre d’alumnes mínim”. El tancament serà progressiu, de manera que els alumnes que actualment estan cursant podran acabar els seus estudis a Vatel Andorra, sigui al país o a qualsevol altre centre de Vatel al món. La direcció de Vatel Andorra, fa unes setmanes, va informar d’aquesta decisió a tot l’alumnat, les famílies i l’equip docent.

L’escola Vatel, que oferia una carrera universitària sobre direcció hotelera internacional, es va instal·lar al Principat el setembre del 2016 a l’edifici de l’antic telecabina d’Encamp. Es tractava d’uns estudis certificats pel ministeri de Turisme francès, dirigits a aquells estudiants que haguessin finalitzat el batxillerat i volguessin convertir-se en futurs professionals en direcció operativa de qualsevol departament hoteler. Els estudis incloïen pràctiques a empreses en tots els cursos i formaven els estudiants en disciplines molt variades, com ara economia d’empresa, recursos humans, màrqueting, informàtica o gestió.

Uns dels objectius de l’escola era aportar al sector del turisme, cabdal per al Principat, mà d’obra altament qualificada.

tracking