CIBERSEGURETAT

Últim dia per participar en la guia de protecció de dades del sector immobiliari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA) recorda a través de la xarxa social X que el termini per participar en la guia de protecció de dades per al sector immobiliari finalitzarà demà. Fins llavors, tothom que ho vulgui podrà fer les aportacions que cregui necessàries.

La guia es va presentar com una eina creada davant del creixement del sector immobiliari, que “ha passat a tractar una gran quantitat de dades personals, la qual cosa comporta extremar precaucions respecte a la recollida, gestió i custòdia de dades personals per part dels responsables i encarregats del tractament implicats”.

L’objectiu de la guia és oferir directrius i recomanacions a empreses i professionals del sector immobiliari per garantir el compliment adequat de les regulacions de protecció de dades personals. Així mateix, s’espera que ajudi entitats i organitzacions del sector a reforçar els seus programes de compliment en matèria de protecció de dades, atorgant major control de les dades personals dels interessats. El text va dirigit a empreses immobiliàries, agències, promotors, administradors de finques, propietaris i qualsevol professional que tracti, en major o menor grau, dades personals en l’exercici de la seva activitat dins d’aquest sector.

tracking