SUCESSOS

Detingut un grup dedicat al furt en botigues

Els arrestats són un home i tres dones que van robar perfums i tabac valorats en 1.400 euros

Mercaderia furtada intervinguda per la policia als quatre detinguts.SFP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un home i tres dones van ser detinguts diumenge a la tarda per sostreure perfums i tabac valorats en més de 1.400 euros de diversos establiments de l’eix comercial. La policia considera que els quatre arrestats formen part d’una banda organitzada per cometre furts a botigues. Els sospitosos, amb edats dels 28 als 34 anys, van ser localitzats pels agents després de ser alertats des d’un centre comercial per la sostracció de cartrons de tabac traient les alarmes i distraient el personal. El mateix grup va entrar a diverses perfumeries i la policia va acabar controlant primer l’home i una de les dones, i les altres dues implicades uns minuts després. El cos de seguretat va descobrir que els quatre arrestats es desplaçaven en dos vehicles amb matrícula francesa. A l’interior d’un dels cotxes es van localitzar 43 cartrons de tabac i dos perfums i les bosses que haurien fet servir per cometre els furts.

A més, la policia va detenir dijous passat un home de 23 anys per haver furtat presumptament unes joies valorades en 6.000 euros. Segons el cos de seguretat, hauria realitzat el furt en el domicili d’una coneguda. La investigació, que es va iniciar arran d’una denúncia, va permetre identificar l’autor del furt.

Un turista de 34 anys va sostreure un vehicle estacionat a la general 2 entre Canillo i el Tarter divendres al vespre i va acabar agredint un bomber que havia acudit a atendre’l, segons informa la policia. L’home va conduir fins a una benzinera, des d’on els empleats van avisar que semblava estar inconscient dins del cotxe. En arribar l’ambulància el conductor va sortir del turisme “intentant agredir els empleats de l’estació de servei i va causar lesions a un dels bombers quan van intervenir per evitar-ho”, exposa el cos de seguretat.

L’home va donar positiu per alcoholèmia amb una taxa d’1,41 grams per litre de sang i va ser detingut després de comprovar els agents que circulava en un vehicle sostret a la tarda a Soldeu. El turista està acusat d’un delicte contra el patrimoni pel furt, un delicte contra la seguretat col·lectiva per conduir ebri i un delicte contra la integritat física i moral per l’agressió al bomber.

La policia va detenir un home de 58 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol. L’home va ser controlat arran d’un accident amb danys materials a la CG-3 i va donar una taxa d’1,65. També per conduir sota els efectes de l’alcohol, el cos de seguretat va detenir dos homes més, de 21 i 38 anys, amb taxes de 0,87 i 1,75 respectivament. D’altra banda, els darrers dies la policia va detenir set persones més com a presumptes autores de delictes contra la salut pública. D’una banda, a la frontera del riu Runer, una turista de 21 anys va ser arrestada amb dues pastilles d’èxtasi. D’altra banda, en un local d’oci del Tarter la policia va detenir dos homes, també turistes, de 49 i 50 anys amb 1,5 grams de cocaïna.

Per acabar, la policia va detenir diumenge a primera hora de la tarda un home de 34 anys com a presumpte autor d’una agressió a la seva parella. A més de l’agressió, a l’home se’l va detenir també per un delicte contra la llibertat perquè hauria retingut la seva parella en una habitació traient el pom de la porta.

tracking