Cimera

El 12è Congrés de neu se centrarà en el turisme sostenible

L'esdeveniment tindrà lloc del 20 al 22 de març a Encamp i comptarà amb la representació de professionals de diverses empreses

Congrés mundial de turisme de neu i muntanya

Congrés mundial de turisme de neu i muntanyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 12è CongrésCongrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar 2024, que se celebrarà del 20 al 22 de març a Encamp, se centrarà en l'adaptació del sector turístic a la demanda "del nou viatger". Segons ha informat el Govern, la cimera posarà l'accent en les necessitats del "nou turista", tenint en compte els desafiaments de les destinacions de muntanya davant ladiversificació i l’avançament del canvi climàtic. L'esdeveniment comptarà amb representants institucionals, Andorra Turisme i professionals de diverses empreses foranes, com ara, Health Tourism Worldwide, Chenot Group, European Spas Association, Best Tourism Villages, entre d'altres.

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat el "benestar" dels Pirineus davant de la promoció turística. El congrès està organitzat pel Govern, juntament amb el comú d'Encamp i UN Tourism, qui aprofitarà per presentar el seu informe sobre el turisme de muntanya,elaborat juntament amb l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) i l'Aliança per a les Muntanyes.

tracking