Tribunals

Rebutjada la petició de TheGrefg per desnonar la padrina

El Superior paralitza la petició per un defecte de forma

Balcó amb roba del pis de la inquilina.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala civil del Tribunal Superior ha rebutjat la petició que havia presentat l'empresa de TheGrefg per desnonar la padrina que té llogat un pis a un edifici comprat pel youtuber a l'edifici del carrer l'Obac d'Escaldes, segons publica el diari El País. El rotatiu explica que els magistrats han anul·lat la sentència de la Batllia de l'agost passat on ordenava la dona marxar de l'habitatge per un defecte legal.

L'advocat de la padrina havia presentat un recurs al Superior al·legant indefensió perquè els motius del desnonament s'havien exposat a la vista oral i no a la demanda que va la representació legal de TheGrefg. El creador de continguts havia al·legat que la padrina no vivia des de feia 3 anys al pis que tenia llogat per reclamar el desnonament de l'habitatge del que ha havien marxat la resta d'inquilins als quals no s'havia renovat el contracte. La dona va explicar que tenia un contracte verbal per temps indefinit que es va fer quan no existia normativa específica sobre arrendaments i va indicar que paga el lloguer en un dipòsit a la Batllia.

La padrina havia denunciat que la societat Grefito, titular de la inversió immobiliària de TheGrefg, havia iniciat obres a l'immoble amb la retirada de finestres que havien provocat condicions d'inhabitabilitat al bloc de pisos on només hi residia ella.

tracking